Nulägesuppdatering

Det har varit lite tyst här ett tag. Det beror delvis på att Den tomma stolen var ganska tjock och tog ett par veckor att läsa. Sedan har jag haft ganska mycket att göra privat med till exempel skolan. Mitt instagram konto har varit betydligt mer aktivt. Gå in och följ Bokhemmet på instagram.

Jag har funderat på hur jag kan utveckla bloggen, och jag har tänkt att jag nog ska lägga upp engelska recensioner också. Dels för att jag älskar det engelska språket och för att jag vill få ett tillfälle att använda och hålla liv i mina engelskakunskaper. Jag har inte löst detta helt tekniskt än, men det blir nog tyvärr så att de engelska kommer upp på både den engelska sidan och startsidan. Jag skulle vilja ha det så att om man bara vill läsa de svenska så ska det gå, och vill man bara ha de engelska så ska det gå. Jag vet inte om detta är möjligt, men jag ska undersöka saken vidare.

Jag har som sagt ganska mycket att göra nu, och det kan ta ett tag innan allt detta är helt klart. Kolla som sagt in instagramkontot så länge. Jag tycker att detta är väldigt roligt och jag har inga planer på att sluta. Jag är jätteglad över alla som har hittat hit och jag hoppas att ni vill stanna och komma tillbaka igen.

Väl mött ♥